خط تولید کفپوش لاستیکی (فرشی)
- بوسیله:
- دسته: مقاله هاي متفرقه
- تاریخ: جمعه 30 خرداد 1399
- بازدید: 4524
خط تولید کفپوش لاستیکی (فرشی)
خط تولید کفپوش لاستیکی این قابلیت را دارد که در هر یک روز 90 کیلو گرم محصول تولید کند. روند و عملکرد این دستگاه به صورت تمام اتوماتیک است و مجهز به سیستم PLC می باشد.
مهم ترین ویژگی کفپوش لاستیکی استحکام و مقاومت بالای آن است که در فضا های بازی، پارک، باشگاه ورزشی، به عنوان ضربه گیر زیر دستگاه های بدنسازی، لاستیک ضربه گیر دستگاه بزرگ صنعتی و ماشین آلات، کفپوش ماشین و کفپوش لاستیکی مترو و سایر فضا های رو باز و رو بسته کاربرد دارد. کفپوش لاستیکی در اثر باد، باران و برف تغییر رنگ نمی دهد و نور آفتاب نیز به آن آسیبی نمی رساند.زمانی که کفپوش ماشین را بازیافت کردنند می توانند با همان مواد بازیافتی کفپوش، مجددا کفپوش گرانولی تولید کنند.
مواد اولیه
- ضایعات لاستیکی خرد شده ( درجه یک )
- گرانول خام ( درجه یک )
- دستگاه پخت اولیه و دستگاه پرس حرارتی اتوماتیک به، کنترل خودکار دما و فشار، زنگ اتوماتیک، بارگیری اتوماتیک، توقف اضطراری، خواندن دیجیتال و … مجهز می باشد
- اختلاف قطر پلونر آن بسیار کوچک است، که فشار را تضمین می کند
- روش حرارت دادن با توجه به درخواست مشتری فراهم می شود
- اختلاف همبستگی از mm0.02-0.01 ± تجاوز نمی کند
- کم سر و صدا، بدون نشت روغن، بدون فشار است
- گارانتی و وارانتی
- ضخامت های 10 ،20 ،25، 30 میلی متر
- ابعاد خط تولید 50*100 سانتی متر
- تفاوت این دو خط تولید فقط در فشار دستگاه پرس لاستیک می باشد
کفپوش لاستیکی یا گرانولی به دلیل مقاومت بالایی که دارد برای مکان هایی که آب رو هستند مورد استفاده قرار می گیرد. ویژگی بارز کفپوش لاستیکی وجود مجراهایی هست که در زیر کفپوش لاستیکی وجود دارد و باعث می شود آب به آسانی از زیر آن ها عبور کند و به حالت یکسان در یک نقطه تجمع نکند.
انواع کفپوش و کاربرد های آن
- ورقهای : این نوع کفپوش ها حالت ورقه ای و درز های کمتری دارند که دارای امتیاز مقاومت بیشتر در برابر رطوبت هستند .
- قطعهای : این نوع کفپوش ها حالت قطعه ای دارند که نصب آن ها از حالت ورقه ای ساده تر است، زیرا قطعات تکی کوچکتر هستند و جا به جایی و مرتب کردن آن ها آسان تر است.
- مخلوط کن و آسیاب
- دستگاه خنک کننده
- غلتک های روان
- کلندر لاستیکی
- خمیر لاستیکی
- پرس لاستیکی
- خنک کننده آب
- کمربند نقاله
قطعات مصرفی دستگاه
- واشر های ایمنی
- حلقه های لاستیکی
- 12 نوع قالب لاستیکی
دستگاه نیمه اتوماتیک برای تولید کفپوش های لاستیکی
ابتدا در ﻣﺮﺣﻠﻪ اول برای ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﻔﭙﻮش، ﮔﺮاﻧﻮل های ﻻﺳﺘﯿﮑﯽ ﺑﺎ ﭼﺴﺐ ﭘﻠﯽ ﯾﻮرﺗﺎن و رﻧﮓ در ﻣﺨﻠﻮط ﮐﻦ ریخته می شوند و تا زمانی مشخص با فرمول های خاص با هم ترکیب می گردند، سپس در مرحله دوم مخلوط به دست آمده را با جرمی مشخص ( ضخامت کفپوش تولیدی ) در قالب های مورد نظر ریخته و در پرس گرم قرار می دهند و در فشار و دمای خاصی پخته می شوند. در نهایت پرس ها تخلیه شده و محصول به انبار هدایت می شود.
دستگاه تمام اتوماتیک برای تولید فرش لاستیکی
برای تولید کفپوش لاستیکی با دستگاه تمام اتوماتیک، ابتدا در مرحله اول خمیر مایه لاستیک را در دستگاه مخلوط کن می ریزند که توسط تسمه نقاله به آسیاب مخلوط کن وارد می شود. در مرحله دوم وارد دستگاه خنک کننده می شوند و از حرارت آن می کاهند و مجددا وارد آسیاب مخلوط کن شده و شمار لاستیکی انجام می شود، پس از آن دوباره کاهش دما صورت می گیرد. سپس وارد رول خرد کن شده و در نهایت توسط دستگا پرس لاستیک فرش که دارای قالب های متفاوت می باشند به محصول نهایی تبدیل می گردند.
روش های مختلف گرمایش
- گرمایش با برق
- گرمایش با بخار
- گرمایش با هدایت نفت
منبع تهیه مطلب : سایت www.himora.net
با تشکر از مدیریت محترم سایت هیمورا برای مطالب مفید و سازنده
برچسب :خط تولید کفپوش پلاستیکی|خط تولید ورق کف پوش|خط تولید کفپوش لاستیکی|خط تولید کفپوش - تجهیزات خط تولید کفپوش لاستیکی, تولید کفپوش های لاستیکی, خرید خط تولید کفپوش لاستیکی, خط تولید کفپوش لاستیکی, خط تولید کفپوش های لاستیکی, دستگاه تولید کفپوش لاستیکی, راه اندازی خط تولید کفپوش لاستیکی, راه اندازی خط تولید کفپوش های لاستیکی, فرایند تولید کفپوش لاستیکی, فروش خط تولید کفپوش لاستیکی, قیمت خط تولید کفپوش لاستیکی, ماشین آلات خط تولید کفپوش لاستیکی, مراحل تولید کفپوش لاستیکی, هزینه راه اندازی خط تولید کفپوش لاستیکی, هزینه ی راه اندازی خط تولید کفپوش های لاستیکی