تولید دستکش لاتکس
- بوسیله:
- دسته: مقاله هاي متفرقه
- تاریخ: دوشنبه 30 تير 1399
- بازدید: 3202
تولید دستکش یک سرمایه گذاری با سرمایه کم و بازدهی عالی
تولید دستکش فرصت سرمایه گذاری جذابی است. سرمایه زیادی نمی خواهد و بازدهی آن فوق العاده است. می توانید شروع کسب و کارتان را با این محصول آغاز کنید.
کمی به اطراف خود نگاه کنید، بدون تردید حداقل یک جفت دستکش با کاربری گوناگون خواهید دید. دستکشی که میتواند از دستان شما هنگام انجام کارهای متفاوتی از شستن ظروف آشپزخانه تا انجام عملهای دقیق و حساس جراحی محافظت کند.
در دسترس بودن این وسیله به میزان گسترده و همچنین عادی شدن کاربرد آن در زندگی روزمره ما به نوعی باعث شده تا از آن بهعنوان ابزاری ساده در ذهن خود تصویری خلق کرده باشیم درحالی که این وسیله که دقیقا قالبی از دستان ماست، صنعتی بسیار گسترده را به خود اختصاص داده که هنوز در ایران زیاد مورد توجه قرار نگرفته و میتواند عاملی برای جذب سرمایههای سرگردان در بخشهای مختلف خود باشد. بر همین اساس فرصت سرمایه گذاری امروز مربوط به تولید دستکش می باشد. با ما همراه باشید.
انواع محصول قابل تولید
بهطور کلی در بخش تولید انواع دستکش چهار بخش مختلف تولیدی داریم که عبارتند از:
1.دستکشهای یکبار مصرف،
2.دستکــشهــای پلاستیکی،
3.دستکــشهــای صنعتی
4.دستکشهای پزشکی
بعضا برخی از این بخشهای تولید دستکش به دلیل سادگی خط تولید میتواند هم مستقل و هم درکنار دیگر فعالیتهای مربوط به صنعت پلاستیک صورت گیرد.
بهطور کلی هر یک از بخشهای یاد شده میتواند پذیرای سرمایهگذاران باشد چون هنوز بازار در این زمینه بکر بوده و نیازهای داخلی کشورمان روز افزون است، بنابراین علاقهمندان و صاحبان سرمایه میتوانند بدون نگرانی وارد بازار شوند، چون بازار مهیاست و میتوان برای آینده بهشکل اصولی برنامهریزی کرد.
بازدهی بالا و دوره بازگشت کوتاه
یکی از مهمترین سوالهای سرمایهگذاران در بخشهای مختلف اقتصادی نرخ بازدهی و دوره بازگشت سرمایههایشان است که در این صنف میتوان گفت پاسخها تقریبا باعث تعجب افراد خواهد شد، چون در تمامی بخشهای تولید دستکش این دو آیتم که از نظر بینالمللی هم در سرمایهگذاریها بسیار تعیینکننده هستند، بالاست.
بهعنوان مثال در زمینه تولید دستکشهای یکبار مصرف، نرخ بازدهی دستگاهها براساس آمارهای مستند 67درصد و دوره بازگشت اصل سرمایه برای خرید دستگاه 12 ماه تعیین شده است که این دو عدد میتواند نظر بسیاری از سرمایهگذاران را به خود جلب کند. هرچند نباید فراموش کنیم سیستم فروش و بازاریابی تعیینکننده تحقق این دو عدد خواهد بود.
میتوان بخش تولید دستکشهای یکبار مصرف را با توجه به حجم کار و مبالغ مورد نیاز جهت تولید به جوانان و بازنشستگان پیشنهاد کرد و دیگر بخشهای تولید دستکش را به تولیدکنندگان حرفهای، چون میان این دو بخش کمی تفاوت از نظر میزان سرمایهگذاری وجود دارد.
سرمایهگذاری بدون رقیب
وابستگی این صنعت به ماده اولیه لاتکس به نوعی باعث جلوگیری از ورود محصولات خارجی به کشور نیز شده است.
چون این ماده دارای قیمت جهانی ثابتی بوده و تولیدکنندگان چینی نمیتوانند همانند دیگر محصولات در بخش انواع دستکش دامپینگ کرده و بازارهای مختلف بینالمللی را تحت تأثیر خود قرار دهند که این خود یک فرصت مناسب برای شکلگیری و پایهریزی صنعت تولید دستکش در کشورمان بوده و هست.
با درنظر گرفتن قیمت ثابت جهانی لاتکس و قیمت پایین انرژی درکنار هزینه نیروی کار متخصص در کشورمان میتوان گفت سرمایهگذاری در صنعت تولید دستکش در کشورمان به نوعی رقیب خارجی نداشته و میتواند آینده کاملاً مشخصی برای صاحبان سرمایه داشته باشد.
خالدار سرمایهگذاری کنیم
بهتر است در زمینه تولید دستکشهای خالدار صنعتی سرمایهگذاری کنید چون با توجه به اینکه کشورمان درحال توسعه است نیاز بازار بالایی در این بخش وجود دارد درحالی که امروز ایران واردکننده مطلق در این نوع دستکش از کشور چین است که خطوط تولید آن نیازمند تکنولوژی بالایی هم نیست.
برای راهاندازی خط تولید دستکشهای خالدار صنعتی حداکثر 400میلیون تومان فقط برای تجهیزات و ماشینآلات سرمایهگذاری لازم است درحالی دوره بازگشت این سرمایهگذاری با توجه به بکر بودن بازار داخل بسیار بالاست.
بهعنوان مثال یکی از پالایشگاههای جنوب کشورمان چندی پیش برای خرید 800هزار جفت دستکش خالدار به دنبال خرید محصول بود درحالی که واردکنندگان در هر پارتی جنس وارداتی تنها توان واردات 100هزار جفت از این نوع دستکش را دارند، اما اگر تولیدکنندهای این قرارداد را داشته باشد صرفا یک سال باید برای انجام این تعهد تولید کند.
سرمایهگذاری استریل بهتر از ظرفشویی
وی در ادامه به موضوع سرمایهگذاری در بخشهای تولید دستکش ظرفشویی یا جراحی نیز اشاره کرد و افزود: برای ورود به این نوع تولید، حجم سرمایهگذاری بسیار متفاوت از آنچه تاکنون درباره آن سخن گفتهایم خواهد بود چون فقط برای خرید ماشینآلات نیازمند حداقل یک میلیارد تومان سرمایه اولیه هستیم.
این درحالی است که با درنظر گرفتن تشابه تقریبی روند تولید این دو نوع دستکش و میزان سرمایهگذاری حدودا یکسان با درنظر گرفتن نیاز بازار کشورمان که بیشتر در بخش دستکشهای استریل جراحی است بهترین گزینه برای آن دسته از صاحبان سرمایه که قصد سرمایهگذاری در این ابعاد را دارند، تولید دستکشهای جراحی است چون با توجه به تولیدکنندگان فعلی دستکشهای ظرفشویی، تقریبا نیاز بازار تامین شده و از آنجا که موانع صادراتی نیز کاملا مشهود هستند بهتر است در این بخش سرمایهها درگیر نشود. بهعنوان مثال برای خرید یک خط تولید دستکش استریل جراحی از چین با ظرفیت تولید روزانه 50هزار عدد دستکش، چیزی حدود 300هزار دلار سرمایهگذاری لازم است.